onsdag 25. juni 2014

#snartferie

#snartferie

Prøvepakkingen har offisielt startet. På mandag reiser vi på ferie til Kroatia. Om alt går etter planen blir det en fin miks av strand, sjø og litt byliv (shopping) og utflukter på de to ukene vi er der.
Jeg har prøvd å lage en oversikt her over ting jeg har i garderoben allerede og ting jeg kan se etter når jeg er på shopping, som kan passe inn med resten. De fleste klærne kan mikses på forskjellige måter, noe som er praktisk når man er på tur. En riktig herrrlig sommer til deg som kikker innom!

tirsdag 17. juni 2014

Superheltbursdag

I dag har vi feiret femårsdag for gutten min. Kompisene fra barnehagen var gjester, og temaet var superhelt. Jeg valgte å gå for den gammeldagse superhelt/popartstilen, og valgte fargene gult, turkis og rødt.



 




På forhånd hadde jeg lagd masker og kapper. Masker klippet ut av gummiark fra hobbybutikken, og gule kapper av et billig stretchstoff fra Jysk. 




Alle gutta var kjempefornøyd med å få utdelt hver sin kappe og superheltmaske ved bordet, og det satte stemningen får en si. Hihi. Godt at været var bra så vi kunne være ute og ha leker og alle kunne få litt vind under kappene sine. 










onsdag 4. juni 2014

Uterom



Hagen og huset vårt er fra sent 50 tall. Og selv om jeg liker denne epoken stilmessig er det ikke alle løsninger som funker optimalt i nåtiden. Jeg drømmer bl.a. om stor terrasse og store dører ut mot hagen, men vi klarer oss enn så lenge med masse ujevn gressplen og stygge betongheller med 'gruslook'. Greit nok. Sist helg arrangerte jeg sommerfest i hagen for mine 20 kollegaer. Siden vi ikke har så stor platting eller terrasse, lagde jeg et slags lounge-område med flere sittegrupper for å få plassl alle. Stemningen ble god, og gressplenen kom likevel godt med når vi måtte ty til stafett og spille kubbespill for å holde varmen utpå kvelden. 








Dette er mitt bidrag til månedens Nibutfordring: Uterom. Klikk deg inn her for å se masse inspirerende utebilder!












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...