mandag 12. juli 2010

42m2

Vårt lille krypinn på 42 kvadrat i hovedstaden er nå solgt, og de få kvadratene skal nå byttes ut med noe større og mer fornuftig på Vestlandet. Visst skal det bli godt med mer plass, og å slippe trappene opp til 4. etg, men jeg kommer til å savne dette lille, første hjemmet vårt også. Da kan jeg se tilbake på disse bildene fra en visningsklar og pyntet leilighet, og ta fram gode minner fra tiden på St. Hanshaugen.

6 kommentarer:

 1. Ja, det kan du, men på tide å komma seg him nå!! ;o)

  Ka tid komme du vennen?

  SvarSlett
 2. "Viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  SvarSlett
 3. Så fin leilighet - men ser problemet med at det ikke er nok plass. Kommer det bilder fra din vestlandske krypinn snart?

  SvarSlett
 4. Hei!
  SÅ fint du la igjen kommentar hos meg, nå har jeg funnet deg og! Herlig positiv energi på bloggen din, lagt meg til som følger på rappen!
  Spennede å jobbe som klesdesigner da, og hvordan har det gått med flyttingen?!
  Det gule respatex bordet var jo bare HELT vidunderlig. HAr fått oss et slikt et denne uka, men ikke like fint å GULT som deres!

  God uke til deg mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 5. Så gøy å sjå at du e begynt å følge litt blogger! Skvette når eg ser deg vettu :o) Betyr det at det snart e nåken innlegg på gang??? Du lille perfeksjonist altså!!! Få det ut der! Eg e så spente på å sjå alt du har funne i det sista, og ikkje minst følga med på husprosjektet! Alle bildene trenge ikkje å værr glansbilder vettu ;o) Alle syns det e spennande å følga med på sånne prosessar ser du :o)

  SvarSlett
 6. For et fantastisk bilde oppå den ene hylla på kjøkkenet. Det digga jeg! Veldig fine bilder :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...