fredag 28. februar 2014

CPH Fargehistorier 2:2

Jeg påvirkes så til de grader av farger og fargekombinasjoner jeg ser rundt meg. Når jeg er på tur knipser jeg hele tiden bilder av ting jeg ser rundt meg for å lagre inntrykkene til jeg kommer hjem. Jeg koser meg så med å sortere bildene etter farger og sette sammen forskjellige moods. Å sette sammen bildene etter farge og ikke innhold kan kanskje virke litt ulogisk, men det er bare sånn det virker i hodet mitt. :)

Dette er fargehistorie 2/2 fra vår vinterferie i København.Fine steinheller og god plass til å løpe på Amagertorv / Lekeplass i Nicolajgade

Pust i bakken på fine Riccos Kaffebar i Rådhusstræde.Riccos Kaffebar / Naturlig bodyscrub og bodywash fra fantastiske &other Stories, 
som åpnet i 2013 i de gamle ærverdige lokalene til Søstrene Grene på Strøget/Amagertorv. 
Københavnfarger! Grønne kobbertak, brune sykkelseter og svarte sykler. Europeisk coolness..Hay House på Amagertorv / Mer københavnske fargerMin søte dræng i ny joggedress  / Viderøe har grønne fly, ja. Colour blocking også! 
 Nå er vi i gang... Nå har fargene satt seg fast i Måha-senteret i hjernen.Resultatet: nye farger i stua inspirert av Københavnfargene, med bruktskatter fra Fretex.
Vaser fra Fretex og kort fra Stilleben i Niels Hemmingsensgade 3 / Ullteppe fra Berger of Norway /Fretex,
Puter fra Hay, retro sofa fra Ekornes. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...