tirsdag 13. august 2013

Grønt stunt

I fargeterapi snakker man om grønt som en farge for fornyelse, helbredelse og regenerering. I tillegg ble det fra gammelt av snakket om som selveste lykkefargen av alle. -At håpet er lysegrønt har vi alle hørt, men at å sove på sitt grønne øre,  ble brukt av Ludvig Holberg i betydningen å sovne lykkelig og med god samvittighet er noe jeg nylig lærte.
Så hva kan være bedre enn å gå høsten i møte med grønne detaljer i solstua.  (Ja, den heter nå liksom det, selv om det teoretisk sett er mer en regnstue enn en solstue siden jeg bor på vestlandet.) Planen er at den skal bli min vitaminpille av et koserom i høst, med kofferter fulle av magasiner, sofa full av puter og kort vei til kaffemaskinen.

Benytter også anledningen til å si hei til nye følgere og hei igjen til gamle! Har blitt betraktelig mye mer instagramming enn blogging denne sommeren, men nå skal jeg prøve å bli litt flittigere med oppdateringene her inne også. Setter pris på at dere følger meg. Ha en flott uke!:)

3 kommentarer:

 1. Åh, så fint du har det;) digger stilen og den superfiine brisken, og de grønne innslagene som teppe, lampa og den kuleste koppen.
  Herlig!
  Grønt er bare så skjønt;)

  -malla-/ElleVillaMalla-

  SvarSlett
 2. Knallfint!!! og den lampen var jo helt fantastisk

  SvarSlett
 3. Nydelige tekstiler...og så herlige farger ;o))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...