mandag 23. september 2013

Høst i stua

Sammen med høsten kommer alltid et ønske om mørkere, lunere omgivelser. Jeg har ryddet bort det meste av pastellene, og byttet til mørkere og mer nøytrale farger. Brisken fikk nytt trekk i en fei, korall måtte vike for røde detaljer, inspirert av fargene i ullryene jeg kom over på en brukthandel. Nøytralt er vel et relativt begrep, hehe, men til meg å være er dette ganske nøytralt. 


Hadde egentlig en plan om å male fondveggen i en mørk gråtone også, har blitt litt smålei denne blå veggen etter å ha levd med den et par år. Men så ble den litt ny likevel, med litt nye rammer og bilder. Rart med det, skal ikke så mye til alltid. Men den lever litt på nåde, kjenner jeg, så får vi ser hvor lenge den varer..

7 kommentarer:

 1. Fine fargar syns nå eg! Framleis god kveld til deg!!

  SvarSlett
 2. Wow...! For en fantastisk stue! For en harmoni. Absolutt nydelig.
  Klem Silje

  SvarSlett
 3. For en nydelig stue, og bare
  E l s k E r den benken din.

  SvarSlett
 4. Kjempefint hos deg❤️herlig blanding av møbler,ting og tang:)
  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. nydelige bilder!
  gleder meg til å følge deg videre:)

  SvarSlett
 6. Oi, gubban så herlig stil du har! En skikkelig gjennomført og elegant blanding av gammel retro og moderne design. Gir et veldig spennende og personlig uttrykk, spør du meg! Noe helt annet enn mainstream kataloghjem. Så glad jeg kom over denne bloggen, morsomt å oppdage noen nye i mylderet av de mange. Gjett om jeg skal ha meg en god rundtur her inne hos deg nå! :-) Hilsen fra Beate Bauer

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...