tirsdag 8. oktober 2013

Varm, gnistrende høst i forstuen

På de originale tegningene til huset vårt fra 1957 het dette rommet Forstuen. Spør du meg er det bare en litt stor gang med en vedkamin. Egentlig er det litt for stor plass til å bare brukes til sko og jakker, så jeg har prøvd å innrede på forskjellige måter for at vi skal bruke rommet mer.

 Ordet forstue høres så fornemt ut at det får meg til å  drømme jeg meg tilbake til bygårder jeg har bodd i før med høy takhøyde og herskapelige detaljer som  stukkatur i taket og historiske fliser i oppgangene. Så for å gå en gnistrende høst i møte i  m i n  forstue kjenner jeg at det må stabler til av både bøker, ved og puter, i tillegg til portvin i krystallglass og frukt fra etasjefat. Da begynner det å hjelpe.

Dette er mitt bidrag til NIBs oktoberutfordring. Her kan du se resten av de gnistrende bidragene! 


 

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg jobber i Frelsesarmeens magasin (Krigsropet) og er ansvarlig for en spalte der vi viser fram interiørbloggeres fretex-skatter, har du en fretex-skatt du har lyst til å dele? Isåfall, send en mail til heidi.goodreid(a)frelsesarmeen.no så forklarer jeg mer. (Fun fact: så litt lenger ned på siden at du har tallerkenen med piken i åkeren, det er min bestemor:)) Tips meg gjerne om bloggere som er glad i å gå på skattejakt på Fretex:)

  SvarSlett
 2. lekkert! ett av mine favorittbidrag:)
  ha en fin kveld.
  Klem cathrine

  SvarSlett
 3. Flotte bilder, og for en herlig bildevegg ved inngagen! :) Liker, liker!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...